Informatie hoe je moet spelen

Uitbetaling Plaatje met uitbetalingschema

Wil je Eye of Ra spelen? Dit is een van de populaire gokkasten van Amatic, waar we je graag meer over vertellen. Heb je al wat ervaring met gokkasten, of is dit compleet nieuw voor je? Het unieke van Eye of Ra is dat je niet zomaar 5 rollen tot je beschikking hebt met steeds 3 rijen, in plaats daarvan gaat het om een set van rollen met 3 – 4 – 5 – 4 – 3 rijen. Dit betekent dat er relatief veel symbolen op het scherm staan, wat de kans op scatters voor bonus spins ten goede komt.Knoppen en informatie op het scherm

Speel je de Eye of Ra gokkast van Amatic voor het eerst? Dan kom je een aantal knoppen tegen, net als links en rechts van de rollen informatie over op hoeveel verschillende manieren je kunt winnen. Het gaat om 720 verschillende manieren, indien je speelt met de maximale inzet per ronde. Dat betekent dat het haast moeilijker is om niet te winnen tijdens een spel, dan een mooie prijs in de wacht te slepen. Zorg er dus voor dat je in ieder geval een keer een oefenspel speelt met de maximale inzet van €10 per ronde. Op die manier kun je zelf nagaan hoe groot de kans op winst is. Aan de andere kant bedraagt de minimale inzet €0,10 per draai, waarmee je wat rustiger van start kunt gaan.

Je vindt onder de rollen een overzicht van de credits die je nog hebt (€100 tijdens freeplay) en de BET die je plaatst, dat is de inzet die je iedere ronde doet. Door deze informatie goed in de gaten te houden weet je precies waar je mee speelt.

Helemaal onderaan het scherm vind je 5 verschillende knoppen. AUTOSTART kun je gebruiken om automatisch te spelen, op het moment dat je wat meer ervaring hebt. EXIT gebruik je om weer terug te keren naar het overzicht van de spellen, het zijn de andere 3 knoppen die nu interessante zijn. Op GAMBLE en START gaan we hierna voor je in. Met BET heb je de mogelijkheid om de inzet die je plaatst aan te passen. Wil je een maximale kans op winst maken op de Eye of Ra gokkast? Kies dan een zo hoog mogelijke inzet.

START en GAMBLE

Zodra je inzet in orde is en je wilt gaan spelen kun je gebruik maken van START. Je zal merken dat de rollen automatisch in beweging komen, waardoor je voor een winnende combinatie kunt gaan zorgen, op een van de winlijnen van de gokkast. Je kunt in principe heel eenvoudig blijven spelen, door steeds op START te drukken en af te wachten wat er gebeurt. Wil je de winsten die je maakt proberen verder te verhogen? Dan is het verstandig om voorafgaand aan de ronde GAMBLE aan te klikken. Je zal merken dat deze knop oplicht.

Zodra je GAMBLE hebt geactiveerd heb je na het spelen van de ronde bij winst de mogelijkheid om dit bedrag verder uit te bouwen. Je komt in een speciaal spel terecht, waar je de mogelijkheid hebt om te voorspellen welke speelkaart er vervolgens zal verschijnen. Dit kan een rode of een zwarte kaart zijn, je ziet de afgelopen 7 kaarten staan om een idee te krijgen van de reeks. Daarnaast kun je besluiten om te voorspellen of er een harten, ruiten, schoppen of klaver kaart valt. Wat dat betreft kun je er meerdere kanten mee op, om meer of minder risico te nemen. Wil je zo min mogelijk risico? Kies dan voor HALF en uiteindelijk voor COLLECT om het bedrag mee terug te nemen naar het basisspel.

Bonusspel in Eye of Ra

Je kunt tevens een bonusspel spelen in Eye of Ra, door 3, 4 of 5 bonus symbolen te verzamelen. Deze mogen kriskras door het scherm verschijnen, mits je er minimaal 3 hebt. In dat geval ontvang je 5 bonus spins. Je kunt deze gebruiken om er meer van te verdienen, of om prijzen op te stapelen die je vervolgens ook weer mee kunt nemen naar het basisspel om er daar verder mee te spelen.